Wijnbar Haarlem

Iedereen heeft er wel eens behoefte aan, even nergens aan denken en gewoon genieten van een drankje in de hand, kijkend naar de mensen of de mooie natuur om je heen.

Samen met vrienden of familie naar een wijnbar in Haarlem, want daar zijn er wel een aantal van. Veelal wordt er ook alcoholvrije wijn geschonken, ook als niet alcoholliefhebber kun je dus genieten van een glas wijn. Bij iedere gelegenheid heb je de keuze uit een glas, of als je met een groep vrienden bent dan bestel je gewoon een fles wijn om met elkaar van te genieten. Ben je een kenner, of wil je meer van wijn weten dan is een wijnproeverij ook mogelijk.

Heerlijk genieten van een wijntje in de oude stad

Wil je voor een vriendelijke prijs een avondje uit in de oude stad van Haarlem en daarbij genieten van een goed glas wijn? Dan ben je welkom in dit restaurant wat tevens als wijnbar fungeert. Maar je krijgt niet zomaar een glas wijn voor je neus, de gastheer weet perfect waar die over praat en weet op een boeiende manier iets te vertellen over de wijnen die worden geschonken. De wijnen worden per glas geschonken, door het enthousiasme van de gastheer maak je altijd een goede keuze. Ben je hier met een zakenrelatie of een internationaal gezelschap? De aangename sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Een glas wijn met een hapje eten

Dichtbij het Frans Hals Museum ligt dit restaurant waar je uiteraard ook een heerlijk wijntje kunt drinken. Bij gezond eten of een gezonde lunch hoort natuurlijk ook een goed glas wijn. Het restaurant voert een kleine kaar om te dineren in de avond, maar is meer gericht op mensen die willen genieten van een goed glas wijn in de middag of een goed biertje. Er worden namelijk ook verschillende soorten bier geschonken, waaronder zalig Trippel bier. Het restaurant ligt op de hoek, je kunt dus genieten van een leuk uitzicht en lekker mensen kijken tijdens het drinken van een wijntje. Voor goedkoop uit eten ben je hier ook utstekend op zijn plek met de beperkte kaart die zij voeren.

Lekkere wijnen op steenworpafstand van het Spaarne

Na een dagje winkelen in de binnenstad van Haarlem is het tijd de natuur op te zoeken bij het Spaarne. Met uitzicht op het water heb je bijna geen mooiere locatie nodig om te genieten van een heerlijk glas wijn.

Kijkend naar het kabbelende water, met een goed gesprek en een glas wijn in je hand. In het weekend kun je hier tot laat in de avond zitten, in de zomer een perfecte locatie om te vertoeven. In de middag ben je hier ook welkom voor een lunch met een glaasje wijn, even bijtanken om de rest van de dag er weer tegenaan te kunnen. Maar ook voor een ontbijt in Haarlem kun je hier terecht, een perfecte plek om de dag rustig te beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Relaxed en top wijnen

In het stadscafé van Haarlem is het genieten op een relaxte manier, je voelt je erg welkom in een soort van huiskamer waar je binnenloopt.

Het personeel is vriendelijk, openhartig en geeft je het gevoel alsof je bij je familie bent.

Niet alleen zijn de wijnen erg lekker, ook de cocktails zijn uitstekend gemixt en zalig om te drinken. Ben je op zoek naar een restaurant om te lunchen in Haarlem? Vanaf 13 uur wordt de lunchkaart op tafel gelegd.

Je proeft de sfeer van een eetcafé, ongedwongen, goed eten onder het genot van een lekker glas wijn. We kunnen vaststellen dat dit één van het beste restaurant in Haarlem is qua sfeer.

Zes dagen in de week kun je hier terecht voor lunch, diner, of een wijntje in de middag of avond.

Even op jezelf in een buurtrestaurant

Bijna naast het Tylers Museum in Haarlem zit dit superleuke restaurant, één ding weten we zeker je zult je hier goed thuis voelen. Overdag is de sfeer ontspannen, het personeel is warm. In de avond is het lekker knus, speelse verlichting en voor iedereen een geschikte plek om te zitten. Je hoeft alleen maar even plaats te nemen en je wijntje, lunch of diner te bestellen en te genieten.

Het leuke aan dit restaurant is de combinatie met eten en drinken, in de middag een prima locatie als wijnbar in Haarlem en de avond knus en gezellig. Wil je bijvoorbeeld met een vriendin een glas wijn drinken en even een gesprek voeren, dan neem je plaats aan een tafeltje welke is afgeschermd door mooie grote planten. Zo zijn er meerdere hoekjes gecreëerd waar je even afstand kunt nemen van de andere bezoekers van het restaurant. Voor een romantisch moment met een glas wijn is dit de uitgelezen plaats.

Een glas wijn en mensen kijken op de Markt

Dit Grand Café is een begrip in Haarlem, sinds jaar en dag kun je hier de lekkerste wijnen en andere dranken drinken. De sfeer is als vroeger, maar met alle moderne gemakken van tegenwoordig. Het is een typisch eetcafé waar je ook kunt genieten van de wijnbar, er is toch niets lekkerder dan een hapje met een goed glas wijn. Als je zoekt naar een restaurant in Haarlem centrum met een leuke wijnbar dan kun je hier niet langs lopen. Uitkijkend op de Markt naar het stadse leven in Haarlem.

Haarlem is een oude stad, en dat merk je ook aan de vele restaurants, op iedere locatie is er wel een restaurant te vinden. Of je nu op zoek bent naar een Chinees restaurant in Haarlem of je wilt Tapas eten in Haarlem het is allemaal mogelijk. Een ontbijt, lunch of een uitgebreid diner, bij ieder restaurant zijn er mogelijkheden. Voor ieder budget geschikt, goedkoop uit eten in Haarlem is prima mogelijk. Vegetarisch eten, je kunt het niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Lekker eten in Haarlem is eenvoudiger dan je denkt, zoek een leuk restaurant of eetcafé en het genieten kan beginnen.